Eenvoudig factureren

Facturatie: zo werkt het

Snel en onbezorgd factureren

New Work Freelance ondersteunt freelancers op ieder vlak door hen onder meer te ontlasten van alle rompslomp met de administratie. Factureren doen wij dan ook helemaal zelf voor freelancers, zodat zij zonder gedoe aan de slag kunnen met het echte werk. Wij nemen hun administratie volledig over en zorgen ervoor dat alle facturen netjes, compleet en op tijd de deur uit gaan. Voor opdrachtgevers is het belangrijk dat dit goed geregeld is, want dat zorgt voor extra vertrouwen onderling.

Wij bieden de totaaloplossing die voor iedereen prettig werkt en eenieder ontzorgd.

De belangrijkste facturatie onderdelen

Een belangrijk onderdeel van de facturatie is de btw. Je kunt het zo zien; freelancers zijn bij ons in dienst en wij verzorgen de totale loonadministratie en boekhouding voor hen. De freelancers betalen vervolgens btw over de commissie.

Daarnaast verzorgen wij de afdracht van de belasting en betalen het loon uit aan de freelancer. Als opdrachtgever stort je het ‘loon’ van de freelancer dus op onze account en wij verzorgen de rest. Dit kan op twee manieren; rechtstreeks of door middel van een G-rekening, waarbij die laatste een geblokkeerde rekening betreft waar enkel loonheffing en btw op gestort kan worden.

Tot slot is het voor de freelancer belangrijk dat zij tijdig worden uitbetaald en dat lukt met New Work Freelance. Zij kunnen ervoor kiezen om de facturen voor te laten financieren. Op deze manier werken we aan een voortdurende inkomenszekerheid, wat prettig werkt voor iedereen.

Geïnteresseerd? Registreer hier vrijblijvend en ontdek alle voordelen.

Menu