Eerlijk & goed voor elkaar

Alles goed geregeld

Geen gedoe met belastingen

Het is logisch dat je als opdrachtgever het liefst samenwerkt met professionele freelancers die alles goed geregeld hebben. Daarom is het des te aantrekkelijker dat onze freelancers volgens de Wet DBA werken. New Work Freelance zorgt dat alle afdrachten tijdig gedaan zijn en dat er sociale zekerheid bestaat middels onze arbeidsongeschiktheidsverzekering. Een goed geregelde arbeidsrelatie zorgt natuurlijk voor optimaal vertrouwen.

Een eerlijk minimumtarief

Voor een freelancer die professioneel en zelfstandig wil werken is het prettig om zelf de regie te kunnen nemen. Wij vinden het belangrijk dat iemand kan verdienen wat hij verdient en hanteren daarom een minimumtarief van €16. Wij vinden dat dit het minimum moet zijn wat iemand kan verdienen, omdat je betaald moet krijgen voor het werk dat je doet en niet enkel vanwege je leeftijd. Verdienen wat je écht verdient. Daarbij wordt de overeenkomst bij een bedrag onder de €16 automatisch een arbeidsovereenkomst (werkgever-werknemer) en dat is niet het type overeenkomst die een freelancer met New Work Freelance aangaat.

Goed verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid

New Work Freelance zorgt ervoor dat freelancers volledig ontzorgd worden, maar wij vinden het ook belangrijk dat zij goed verzekerd zijn. Iedereen kan een keer ziek worden of een ongeval krijgen en daardoor langdurig uit de running zijn. Een freelancer kan hierdoor misschien niet meer volledig aan het werk. Daarom hebben wij een arbeidsongeschiktheidsregeling getroffen, zodat freelancers zich geen zorgen hoeven te maken en opdrachtgevers met een betrouwbare partner in zee gaan.

Menu