Transparant voor opdrachtgevers

Zo werkt New Work Freelance

Werken met professionele freelancers

New Work Freelance denkt mee met freelancers én hun opdrachtgevers en gaat net een stapje verder om voor alles waar zij tegen aanlopen een efficiënte oplossing te bieden. Hierdoor kennen wij ieders belangen en weten we waar we rekening mee moeten houden om iedereen zo goed mogelijk te ontzorgen. Dit doen we door met New Work Freelance een transparante totaaloplossing te bieden en het gedoe van administratie en boekhouden uit hun handen te nemen. Geen zorgen, geen administratie, geen gedoe, maar gewoon de regie over je eigen werk en inkomen.

Wie zijn onze freelancers?

ZZP’ers die het gewoon goed geregeld willen hebben

Studenten met een sterke drive om te groeien

Gepensioneerden die graag aan de slag blijven

Iedereen die zelfstandig en transparant wil werken zonder kleine lettertjes

Geen gedoe, gewoon transparant en eenvoudig

Freelancers lijden vaak onder de hoge bergen administratie en een ingewikkelde boekhouding. New Work Freelance helpt hen op een eerlijke en eenvoudige manier door deze lastige aspecten weg te nemen. We maken transparante afspraken en staan voor een duurzame arbeidsrelatie met een minimumtarief en een waterdichte arbeidsongeschiktheidsverzekering. Van belang is dat de opdrachtgever er een goede relatie met de freelancer op na houdt. Daarom bieden wij een eenvoudige overeenkomst die duidelijk de exacte werkzaamheden en afspraken beschrijft.

Duidelijke afspraken en alles juridisch op orde

Ga je een samenwerking aan, dan wil je dat alles goed geregeld is. Hiervoor heeft New Work Freelance een duidelijke overeenkomst opgesteld die juridisch goed in elkaar steekt. Iedere freelancer werkt namelijk netjes volgens de Wet DBA en alle kosten nemen wij voor onze rekening. Denk hierbij aan (on)kosten, naheffingen, rentes en mocht het ooit zover komen ook een eventueel een juridisch proces. Dat is werken met een gerust hart, zonder kleine lettertjes.

Facturatie, zoals jij het prettig vindt

Zoals gezegd handelen wij in het voordeel van freelancers en hun opdrachtgevers. Dit doen we door facturatie, boekhouding en overige administratie uit handen te nemen, waardoor er dus meer tijd over blijft voor hen om gewoon lekker met hun werk bezig te zijn en productief te ondernemen zonder gedoe. Het is daarom ook mogelijk om instant betalingen te doen middels API’s. Eenvoudig, snel en overzichtelijk. Dat is waar wij voor staan.

Gratis en vrijblijvend registreren? Dat kan hier!

Enthousiast en benieuwd hoe het voor jou werkt? Registreer je dan snel bij New Work Freelance en ontdek hoe jij kunt verdienen wat je verdient!

Menu