Jouw transparante overeenkomst

Maak goede afspraken

Transparant, eerlijk en overzichtelijk: Dat is onze modelovereenkomst

Freelancen wil je zo professioneel mogelijk aanpakken en daar hoort een transparante, eerlijke en overzichtelijke modelovereenkomst bij. Hierdoor wordt alles duidelijk gecommuniceerd en voorkom je verrassingen. Alle gemakken en voordelen van New Work Freelance heb jij zelf in de hand. Je administratie is dankzij ons in ieder geval op orde en wij zorgen ervoor dat alles transparant en duidelijk is voor jou én je opdrachtgever(s).

Alles goed geregeld voor jou en je opdrachtgever

Opdrachtgevers gaan graag in zee met een freelancer die de zaken goed op orde heeft. De meeste opdrachtgevers gaan liever in zee met een opdrachtnemer die goed verzekerd is en zijn belastingen goed geregeld heeft. Daarnaast is het natuurlijk een pré dat je een betrouwbare kracht bent. New Work Freelance has got you covered.

Belastingen

Wij bieden 100% garantie dat alles omtrent belastingen en aansprakelijkheid is afgedekt voor jou en je opdrachtgevers. Zo dragen wij al je verplichte belastingen af, zodat jij en je opdrachtgever zorgeloos kunnen ondernemen.

Supersnel uitbetaald

Dankzij New Work Freelance hoef jij je geen zorgen meer te maken over wanneer je salaris wordt gestort. Iedere week storten wij netjes jouw welverdiende salaris op je bankrekening. Zo geniet je van een optimale vrijheid, ongeacht het factuurbedrag. Je factuur is volledig verzekerd, waardoor de uitbetaling soepel verloopt en jij het juiste bedrag wekelijks gestort krijgt door ons.

Menu