Over ons

Daarom kies je voor New Work Freelance

Eenvoud & Gemak

Keep it simple. Dat is één van onze motto’s. Wij vinden het erg belangrijk dat jij eenvoudig, met gemak en zonder gedoe kan werken als freelancer. Daarom hebben wij alles al voor je geregeld. Verzekeringen, overeenkomsten, salaris en overige administratie geef jij lekker uit handen. Hierdoor kan je in alle vrijheid genieten van freelancen, waar en wanneer je maar wilt. Wij stellen geen honderden regeltjes voor je op als je daar niet om gevraagd hebt, maar adviseren enkel wanneer jij dat wenst.

Vrij & Volledig

Bij New Work Freelance zit je gewoon gebakken. Je bent helemaal vrij in het opstellen van je eigen voorwaarden en regels. Je bepaalt zelf wat je doet met je wekelijks uitbetaalde salaris. Besteed je dit aan je pensioen, vakantie, sparen of iets anders, dan is dat jouw keuze en jouw vrijheid. Wij zorgen er enkel voor dat jij kunt werken op een manier die idealiter voor jou werkt. De rest bepaal jij zelf.

Snel & Consequent

Wekelijks netto uitbetaald worden voor werk dat ideaal bij jou past, dat wil jij toch ook? Wij zijn snel en consequent en zorgen ervoor dat jij volledig gedekt bent. Alle belastingen en premies zijn al betaald wanneer we jouw salaris overmaken. Je hebt geen omkijken naar eventuele onkosten, dit zit allemaal in het tarief verwerkt.

Betrouwbaar & Transparant

Je financiële administratie geef je volledig uit handen en wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Heel efficiënt en betrouwbaar. Wij communiceren consequent en transparant met jou over facturen, belastingen, je salaris en meer. Alles waar je bij het woord ‘administratie’ aan moet denken, dat regelen wij voor je. Heb je daarnaast nog vragen voor ons? Dan geeft onze ervaren klantenservice snel een correct antwoord!

Geïnteresseerd? Registreer hier vrijblijvend en ontdek alle voordelen.

Menu