How to: verdienen wat je verdient?

Zo werkt New Work Freelance

Regie over je eigen tijd

Als freelancer bij New Work Freelance heb jij de regie over je eigen tijd, je planning, je werkplek én je opdrachtgevers. Het is aan jou hoe je dit wilt indelen en wij doen de rest. Wij regelen alles, zodat jij iets overhoudt, namelijk; tijd. En dat niet alleen, doordat wij jou goed betalen houd je aan het einde van de maand meer over dan bij je huidige werkgever. Alles zonder registratie bij het KvK, zonder lasten en zonder ongevraagde verantwoordelijkheden, met alle vrijheid die jij verdient.

Belastingen de baas

Maak jij je nog zorgen over het veilig en verantwoord regelen van belastingen? Dat stopt hier. Wij zorgen er namelijk voor dat belastingen én alle overige administratie van je schouders vallen. Je loonaangifte wordt elke maand gedaan en afgedragen aan de belastingdienst. Hierdoor heb jij de zekerheid waar je recht op hebt, zodat je optimaal aan de slag kunt met waarom je voor ons hebt gekozen: werken om te verdienen wat je verdient.

Jij vraagt, wij draaien

Welke voorkeuren, wensen of ideeën je ook hebt, wij regelen het voor je. Het maakt niets uit, want jij bepaalt. Jouw voordeel, jij vraagt, wij draaien. En wij zijn altijd bereikbaar bij vragen.

Goed & waterdicht verzekerd

Jezelf goed verzekeren is een enorme pré, zeker tegen ziekte. Hoewel we er nooit vanuit gaan, kan arbeidsongeschiktheid toch zeker ongewenst om de hoek komen kijken. Daarom bieden wij jou zekerheid middels een waterdichte arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zo wordt onbezorgd freelancen voor jou nóg een stukje eenvoudiger.

Zeker, eerlijk & verantwoord

Freelancen bij New Work Freelance is op ieder vlak prettig. Bij ons ben je verzekerd van een contract waar je zelf helemaal achter staat, met de voorwaarden die voor jou goed werken. Wij gaan net wat verder in verantwoordelijkheid, zekerheid en eerlijkheid. Die transparantie zie je niet alleen terug in ons contract, maar ook in onze verdere werkwijze. Zo proberen we bij te dragen aan een eerlijke arbeidsmarkt en duurzame inzetbaarheid van freelancers.

Gratis en vrijblijvend registreren? Dat kan hier!

Enthousiast en benieuwd hoe het voor jou werkt? Registreer je dan snel bij New Work Freelance en ontdek hoe jij kunt verdienen wat je verdient!

Menu