Volledig ontzorgd

Geen verrassingen

Freelancen zonder verrassingen, mét sociale zekerheid

Voor jou spelen we op safe, wat inhoudt dat je bij ons geniet van diverse voordelen als freelancer, zonder dat je de kleine lettertjes hoeft te lezen. What you see is what you get. Daartoe behoort ook een deel sociale zekerheid, die wij je bieden in de vorm van een waterdichte arbeidsongeschiktheidsverzekering. Deze kan je bij ons afsluiten, zodat je volledig gedekt bent tegen onvoorziene situaties, zoals ziekte en (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid.

Wij regelen de belastingen

Onbezorgd freelancen betekent bij ons ook écht onbezorgd. Wij zorgen ervoor dat je van bergen administratie verlost wordt en je belastingen goed geregeld zijn. De wettelijk verplichte belastingen dragen wij voor je af, waaronder de inkomstenbelasting. Daarnaast regelen we ook de loonheffingskorting voor je, waardoor je korting krijgt op de inkomstenbelasting.

Sociale zekerheid met een arbeidsongeschiktheidsverzekering

Je staat er niet dagelijks bij stil dat arbeidsongeschikt raken een mogelijkheid is. Toch kan er onverhoopt een situatie ontstaan waardoor dit je overkomt. In dat geval is inkomensverlies veelal aan de orde, iets waar je liever tegen verzekerd bent. Wij vinden het belangrijk dat jij voor dit dergelijke situaties gedekt bent.

New Work Freelance – Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Wij raden aan om je goed te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. New Work Freelance biedt jou daarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor vaste lage kosten.

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om meer informatie te vergaren of te sparren over jouw mogelijkheden en voordelen!

Menu